Drone mapping

Informatie over drone mapping.

Wat is drone kartering.

Drone mapping is het proces van het maken van vele luchtbeelden van een bepaald gebied. Deze worden vervolgens verwerkt tot een 3D model van het gebied. Dit geeft landmeters de mogelijkheid om uiterst nauwkeurige kaarten van een locatie te genereren.

Dit is een nuttig instrument voor vele gebieden.

Aannemers van grondwerken willen bijvoorbeeld weten hoeveel grond is verplaatst en wat dat is. Drones kunnen de nodige gegevens op een snelle en overzichtelijke manier verschaffen. Dit kan tijd en geld besparen.

Een andere toepassing van drones is voor landmetingen. Behalve dat ze een zeer gedetailleerd beeld geven, kunnen ze ook een breed scala aan materialen inspecteren. Ze kunnen bijvoorbeeld de gezondheid en het zoutgehalte van de bodem meten.

Info over drone mapping

Inlichtingen over Drone mapping

Waarom gebruikt men drone mapping.

Landmeten en karteren met behulp van Drone Mapping zorgt voor eenvoudigere, snellere en minder  kosten gerelateerde diensten.

Het gebruik van drones is een extra technologie om grote gebieden in 1 keer te bekijken zonder ter plaatse te hoeven zijn of om moeilijk bereikbare plaatsen toch in kaart te brengen.

Het beste aan het gebruik van een drone is dat het betaalbaar en handig is. Met een kwaliteitscamera kan een kaart tot op vijf of zes centimeter verticaal en horizontaal nauwkeurig zijn. Het kan je ook helpen warmtelekken te identificeren.

Deze zijn zeer nuttig voor nutsbedrijven, oliebedrijven, gasbedrijven en boerderijen.

Enkele soorten kartering zijn puntenwolken, orthomosaics en digitale hoogtemodellen of DTM. De nauwkeurigheid van de kaart is afhankelijk van de kwaliteit van de camera.

Meer info over drone mapping nu op www.globezenit.be.

Tags

Aanbod Drone Mapping | Diensten Drone Mapping | Drone Mapping | Informatie Drone Mapping | Karteren Met Drone Mapping | Landmeten Met Drone Mapping | Offerte Drone Mapping |