Gis grimpl

Informatie over Gis Grimpl

Wat is Gis Grimpl Software.

GIS GRIMPL of in het Engels Geographic Information System Graphical Reference Implementation is een softwaretool ontwikkeld door het Open Geospatial Consortium voor het ontwikkelen en beheren van geospatiale gegevens. GRIMPL staat voor Graphical Reference Implementation for GIS Platforms, en is ontworpen om een gemeenschappelijke referentie implementatie te bieden voor het ontwikkelen en testen van geospatiale software.

GIS GRIMPL is geschreven in de programmeertaal Java en is bedoeld als referentie implementatie voor de normen Web Map Service, WMS en Web Feature Service, WFS van het OGC.

Deze normen definieren de protocollen en API, Application Programming Interfaces die worden gebruikt voor toegang tot en beheer van geospatiale gegevens via het web.

GIS GRIMPL is modulair en flexibel opgezet en kan worden aangepast en uitgebreid om een breed scala van geospatiale gegevensformaten en diensten te ondersteunen.

Het is bedoeld als referentie implementatie voor software ontwikkelaars, geospatiale professionals en anderen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen of testen van software die gebruik maakt van OGC standaarden.

Info over gis grimpl

Informatie over Gis grimpl

GIS GRIMPL is een waardevol instrument voor het ontwikkelen en testen van geospatiale software en systemen, en wordt veel gebruikt door organisaties en personen werkzaam in de geospatiale industrie.

Het helpt ervoor te zorgen dat software en systemen worden ontwikkeld in overeenstemming met industriele normen en samenhangend werken met andere systemen en software.

Meer info over gis grimpl nu op www.globezenit.be.

Tags

Gis Grimpl Op Maat | Gis Grimpl Provincie Limburg | Gis Grimpl Regio Beringengis Grimpl Belgie | Gis Grimpl | Gis Software Leidingbeheer | Grimpl Via Mobiele Applicaties | Grimpl Web Based Software |